sâmbătă, 20 iunie 2009

Integrantes

arrazando-------andres -------El aripioare de pui


arrazando----andres


Arrazando------Juan------El Shakira-Shakira




Wara Arrazando


Fabian Arrazando


Am simtit o bucurie sa revad pe una dintre imaginile din colajul afisat de karimirina inscriptia "by joju". Acea poza mi-a fost trimisa mie de Andres pentru blog si a fost un fel de ultim semn de amicitie din partea Arrazando catre mine joju. Apoi au pornit o noua pagina fara absolut nicio legatura sau pomenire a mea ca si cand s-ar fi dorit o schimbare totala/radicala, ca si cand ce-a fost inainte se sterge cu un --delete--. In continuare cred ca sunt simpatici ca si persoane, dar ca si artisti imi pare rau ca isi acopera chipurile asa de mult cu vopsea si probabil muncesc prea mult si nu mai reusesc sa se bucure de noi / cu noi. A fost o vreme frumoasa cand participam la toate locatiile unde cei 3 membri din vechea trupa cantau. Si ei se bucurau sa ma vada si imi multumeau chiar de la microfon. Am multe inregistrari in care ei mai saluta ca pe un amic. A fost frumos. M-as bucura sa-si mai aminteasca de mine, desi au trecut foarte multe zile de cand ne-am salutat ultima data. Salud y suerte amigos!

5 comentarii:

VERONICA spunea...

buna, Joju.
Imi pare rau sa aflu ca baietii nu mai tin legatura cu tine, dar chiar si asa nu cred ca este ceva personal.
Poate ca au vrut sa se desprinda putin de trecut, dar eu cred ca sunt baieti buni.
ma bucur sa vad imagini cu ei si te admir pentru ce faci.
Sunt foarte frumoase filmuletele si prezentarile membrilor trupei sunt minunate.
Sper totusi sa mai tineti legatura.
Mult noroc tie si baietilor!

admin spunea...

Multumesc, poate ai dreptate :)

Anonim spunea...

buna joju

am vazut ca ai postat filmuletele facute de mine pe blog...ma bucur ca ti-a placut colajul...dar cred ca trebuia sa ma intrebi si pe mine daca sunt de acord sa le postezi,doar era munca mea,nu? oricum ideea este urmatoarea...acele videoclipuri nu mai sunt postate pe youtube,din diverse motive,asta e mai putin important.sincera sa fiu am vrut doar sa te anunt ca ar trebui sa le stergi si tu din moment ce nu pot fi vizionate.

mult succesc in cea ce faci!

karimirina (kim)

admin spunea...

karim irina, youtube este un serviciu de partajare liber consimtita (YouTube is a video sharing website on which users can upload and share videos.) care are codul de embed disponibil "by default" pentru toti utilizatorii de internet. Pentru cei care vor sa aiba control asupra preluarii si retransmiterii pe alte pagini, exista posibilitatea de anulare a codului de embed (asa procedeaza marile companii de productie audio-video). Daca n-ai anulat codul embed de la settings, inseamna ca ti-ai dat acordul sa preia oricine fara sa mai ceara voie.
ai dreptate ca este munca ta,felicitari, si poti sa ti-o protejezi, am sa le scot intr-o zi cand am timp, multumesc pentru semnalare.
Tot ce am pus aici este pentru cei care erau obisnuiti sa gaseasca informatii despre ei la mine si fiecare vizionare aici se adauga la numarul de vizionari de pe chanel-ul youtube.
Exitos!

Anonim spunea...

draga joju,
intradevar ce am postat era public,doar ca din moment ce am avut un dialog pe youtube,din cate imi amintesc,mi-ar fi placut sa fiu si eu anuntata de existeta videoclipurilor mele pe acest blog,si nu as mai fi fost atat de surprinsa,oricum mi-a placut ideea.dar daca asa ai considerat...no problem.cum ti-am spus materialele acelea au fost scoase la un moment dat,din motive personale,dar le-am reactulizat,uite asta este url-ul nou http://www.youtube.com/watch?v=6YWu7-EMzfs oricum o sa gasesti mai multe videoclipuri,si daca vrei poti posta pe oricare,nu ma deranjeaza.
numai ca acele filmulete ii deranjeaza pe membrii trupei arrazando,si dupa cum vad ca acest blog le este dedicat...in mod sigur nu se va dorii "prezenta mea" ;)asa cum au facut si pe site-ul oficial...dar asta e o poveste lunga si nu intru in detalii.
eu iti urez mult succes in tot ceea ce faci la fel si baietilor din arrazando.

KIM

Persoane interesate